Tirsdagstema på Kirketorget- høsten 2024


Det er klart for en ny spennende høst med tirsdagstemaer på Kirketorget. Alle kveldene begynner kl 19.00 og er selvsagt åpne for alle.

TIRSDAGSTEMA PÅ KIRKETORGET
Det er klart for en ny spennende høst med tirsdagstemaer på Kirketorget. Alle kveldene begynner kl 19.00 og er selvsagt åpne for alle. Det er gratis inngang, og kollekt til dekning av utgifter. Enkel kveldsmat. Disse temakveldene har blitt svært godt mottatt og samlet mye folk både fra Farsund og områdene rundt. Kulturbokhandelen Nordli er medarrangør.

I høst er det planlagt tre kvelder:

Tirsdag 24.september kommer fengselsprest Håvard Eikrem Dahl som jobber ved Mandal fengsel. Han vil dele litt av hverdagen som fengselsprest og komme inn på temaer som straff, soning, skyld og tilgivelse. Det blir sang av Heidi Karine Josefine Eilertsen som blir akkompagnert av Arne Marthinsen og Kjell Håkon Aalvik. I tillegg til å spille trommer, jobber Kjell Håkon som sosialkonsulent i Mandal fengsel.

Tirsdag 22.okt kommer journalist og forfatter Thor Ullerø, som har slått seg ned på Farøy etter å ha jobbet både i inn- og utland med mange spennende prosjekter. Tema: «Kirkenes rolle i freds- og forsoningsprosesser i Rwanda etter folkemordet». Han var først utsending for KN og Kirkenes Verdensråd fra 1996 til 2002. Det blir sang av familien Nondo fra Kongo.

Tirsdag 19.nov kommer forfatter og lyngdøl Helge Alvin Rosfjord. Han har skrevet bok om Gustava Kielland, som var gift med presten Gabriel Kielland. Han ble etter hvert prest i Lyngdal og de bodde i prestegården der fra 1837-1854. Gustava er kjent for mange som forfatter av julesangen «O jul med din glede», men hun blir også kalt «kvinneforeningenes mor» siden hun stiftet den første kvinneforeningen for misjon i 1844. Boka Helge Alvin har skrevet har fått tittelen «Mitt liv med Gustava». Det blir sang av Lena Helvig, Arne Marthinsen på piano og Kjell Håkon Aalvik på trommer. 

Velkommen til spennende kvelder!

Tilbake