Tween Farsund

Tween Farsund

Tween Farsund er et samarbeidsprosjekt med Misjonskirken i Farsund. Samlingene i Frelserens Kirke (K2) vil være annenhver uke på tirsdager. Den andre uken vil det være cellegrupper i regi av Misjonskirken. Så det vil være Tween dager hver tirsdag. Følg med på Tween Farsund på Facebook

Tween-Farsund

Våren 2016 satte vi i gang med Tween (5-7 klasse) arbeid i Farsund Menighet . Dette er et samarbeidsprosjekt med Misjonskirken i Farsund. Samlingene i Frelserens Kirke (K2) vil være annenhver uke på tirsdager. Den andre uken vil det være cellegrupper i regi av Misjonskirken. Så det vil være Tween dager hver uke fremover.

Samlingene i regi av Farsund Menighet vil være i utgangspunktet tirsdager (partallsuker) fra 18.00 – 20.00, men det vil være noen unntak. Programmet og unntakene vil bli presentert her på disse sidene senest fredag i uken før. Det kan bli endring av dag, sted og tid så her er det bare å følge med.

Programmet vil være variert og basere seg på forskjellige aktiviteter bade utendørs og innendørs.

Dette er for de som går i 5-7 klasse, men I vårsemesteret får 4 klasse en spesial invitasjon til å være med.

Vi ønsker at barna skal bli bedre kjent med hverandre, seg selv, med Kirken, med Gud, med friluftsliv samt forberede dem på ungdomslivet. Det kommer til å bli mye moro og kjekke aktiviteter.

Er det foreldre som ønsker å være med på samlinger eller har forslag til aktiviteter er det bare å ta kontakt.

 

B-tween Farsund misjonskirke:

I Misjonskirka har vi hatt B-Tween grupper i nå 4år med gode resultater. Målet er at vi skal få til å møtes i motsatte uker Farsund kirke sitt opplegg. Vi møtes i forskjellige hjem. Alle er velkommen!!!! Men vi prøver å dele barna inn i gruppe etter alder, derfor trenger jeg en påmelding om hvem som ønsker SMS om gruppene og hvor de møtes. Selve opplegget kan du lese mer om her og melde på interesse for info: http://farsund-misjonskirke.com/virkegren…/for-store-barn/…/

 

Vennlig Hilsen

Ledergruppen i Tween

Farsund Menighet


Del denne artikkel på e-post